Фотогальванічні модулі DAH

Ми є авторизованим дилером DAH Solar в Україні. Пропонуємо як модулі як полікристаллічні так і монокристалічні, у тому числі із застосуванням технології PERC. У виробничій програмі наявні як 60 елементні, так і 72 елементні модулі (дозволяюют заощадити на крипіжних елементах у порівнянні із 60елементними модулями). У модулях застосовані високоякісні елементи провідних виробників, які входять до рейтінгу виробників TIER1. Якість виробів підтверджена міжнародними сертифікатами. 
Тому ми пропонуємо найсучасні високоякісні продукти без доплати “за Бренд”, які будуть Вам слугувати довгі та довгі роки. 
Гарантія на вироби  DAH Solar стандартна для галузі. Оскільки ми не сумніваємося у якості продуктів DAH Solar, ми готові запропонувати Вам додаткові гарантійні зобовязання від ТОВ “Українська регіональна енергетична компанія”.
За бажанням замовника, ТОВ “Українська регіональна енергетична компанія” готова запропонувати до сонячних модулів сонячні інвертори (мережеві, автономні та гибридні) провідних виробників – Huawei, Growatt, Goodwe.

Ознайомитись з асортиментом продукції торгової марки DAH Solar Ви можете як на нашому сайті, так і за посиланням на офіційну сторінку виробника (просимо вибачити наших партнерів за оригінальну російську мову). https://ru.dahsolarpv.com/

Авторизаційний лист до продукції :

Авторизація
*
*
Генерація паролю